Ladderudløkka

Ladderudløkka

Dette blir et boligfelt for den som setter pris på arkitektur med variasjon, innbydende farger og hyggelige grønne områder. Sentralt på Råholt i Eidsvoll bygger vi leiligheter og rekkehus med ulike løsninger for ulike livssituasjoner, på fire ulike løkker – Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen.

Nye fargerike boliger på Råholt i Eidsvoll 

På Ladderudløkka bygger vi totalt 88 boliger fordelt på rekkehus og leiligheter. Ladderudløkka strekker seg over et stort, grønt jorde, og er delt opp i fire løker: Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen. Disse områdene får hver sin grønne lunge med hver sin identitet, ingen løkke er lik. På den ene er det en stor bålplass, ved siden av et stort amfi, så et balansehinder, og på den andre en sandkasse. Ladderudløkka er feltet for deg som ønsker et hjem som byr på det lille ekstra. Du kan vandre fritt mellom husene og grøntområdene. Det finnes ingen gjerder eller høye hindre. Boligene og feltet har arkitekt, fargekonsulent og landskapsarkitekt jobbet fram for å skape spennende, koselige, og familievennlige boliger.

Kun 30 min til Oslo S med toget

Boligprosjektet har en sentral beliggenhet på Råholt i Eidsvoll med alt du trenger i hverdagen. Her er både barnehager, skoler, idrettsanlegg, servicetilbud og butikker rett rundt hjørnet. Det er også kort gangavstand til gode buss- og togforbindelser til Gardermoen, Lillestrøm og Oslo fra Eidsvoll Verk stasjon på hhv 5, 19 og 30 minutter, samt hyppige bussavganger mot Eidsvoll Verk og Jessheim. Råholt byr også på flotte tur- og friluftsområder, som gir gode rekreasjonsmuligheter året rundt.

De nye rekkehusene 

Boliger i to og tre etasjer på 133, 149 og 165 kvm BRA. Tre til fire soverom gir soveplass til både barn og gjester. Det største soverommet har garderobe i tilknytning. Boligene får eget vaskerom og gjestetoalett. Egen garasje i tilknytning til boligen.

De nye leilighetene 

Tre ulike leiligheter, 2-roms på 50 kvm, 3-roms på 72 kvm og 4-roms med mesanin på 96 kvm, alle får uteplass i form av terrasse eller balkong. Leiligheter og rekkehus er plassert flere steder på feltet for å skape variasjon. Hver leilighet har én garasjeplass.

Ønsker du en lettere hverdag i en helt ny bolig - med ferdig opparbeidet hage og uteområde?

Fullstendig beskrivelse av Råholt og Ladderudløkka

Bli kjent med prosjektet og området rundt her

Section 1

Rekkehus med hage og terrasse

Rekkehusene er over 2 eller 3 plan på 133, 149 og 165 kvm BRA. De har 3 eller 4 soverom, eget vaskerom og gjestetoalett. Hvem drømmer vel ikke om et separat vaskerom med alle nødvendigheter for en ren og ryddig hverdag. Hovedsoverommet har bod/garderobe i tilknytning. Drømmen om god plass til klær og sko går i oppfyllelse!

Rekkehusene får flere fine uteplasser i form av terrasse og balkong, og enkelte rekkehus får også takterrasse. Hvert rekkehus får egen hage-del. Hager og grøntområder leveres ferdig beplantet, så du kan nyte en grønn sommer rett etter å ha flyttet inn.

Sykler, ski, kjelke og annet utstyr for en aktiv hverdag har god lagringsplass i den utvendige sportsboden. Den ligger i tilknytning til garasje og har dør ut til grøntområdet. Det er også biloppstillingsplass på gårdsplassen rett utenfor garasjen.

Section 3

Leiligheter med garasje

På feltet bygges 2-, 3- og 4-roms leiligheter, på 50, 72 og 96 kvm BRA. Leiligheter i 1. etasje får terrasse, og leiligheter i 2. etasje får balkong. Det blir også egen hage del for leiligheter i 1. etasje. Alle leiligheter får egen garasje i rekke.

4-roms leilighetene går over 2 etasjer, og får en unik løsning der 3. etasje er en halvetasje med skråtak, en mesanin. Det gir en luftig og romslig følelse!

Ønsker du en lettere hverdag i en helt ny bolig - med ferdig opparbeidet hage og uteområde? Da kan leilighet på Ladderudløkka være noe for deg.