Ladderudløkka

Finn din bolig på Ladderudløkka

Publisert 29. mai 2020

Vi i i-Bolig har i samarbeid med fargekonsulenter og landskapsarkitekt jobbet fram moderne og familievennlige boliger med flere romslige, grønne oaser på Råholt. 

Nært Oslo

Med gode nærliggende transportforbindelser som tog tar det kun 5 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen og kun 30 minutter til Oslo S fra Eidsvoll Verk. Toget kommer hver halve time. Bussen går hvert kvarter og tar kun 4 minutter til togstasjonen. Kjører du bil, er du på E6 i løpet av tre minutter.

 

Eidsvoll Verk togstasjon, det tar kun 4 minutter til stasjonen med buss fra Ladderudløkka

Eidsvoll Verk togstasjon, det tar kun 4 minutter til stasjonen med buss fra Ladderudløkka

 

Gjennomtenkt planløsning 

Planløsningene i boligene er godt gjennomtenkt. Kjøkkenet i første etasje vender mot adkomst siden hvor du kan se når familiemedlemmer kommer hjem. Samtidig gir de store vinduene i stuen en god oversikt over den mer skjermede hagesiden hvor barna kan leke ute. Bo lettvint og bruk tiden til andre ting enn snømåking, vedlikehold og mye plenklipping.

 

Rekkehus i ulike varm-gule farger

Illustrasjonsbilde av rekkehusene på Fruktløkka.

 

Rekkehusene

finnes i to og tre etasjer, fra 130 kvm til 161 kvm og er tilpasset de ulike stadiene i livet. Tre til fire soverom gir soveplass til både barn og gjester. Det største soverommet, ditt soverom, har garderobe i tilknytning. Her er det enkelt å holde orden på klær og sko til jobb, fest og fritid!

 

Soverom med eget garderoberom tilknyttet, lys loftstue og takterrasse.

Illustrasjonsbilde av soverom med garderobe tilknyttet, loftstue og takterrasse.

 

 

Stue med store vinduer ut mot uteområde, kjøkken nært tilknyttet, hvit lyst bad.

Illustrasjonsbilde av stue, kjøkken og bad i rekkehus

 

Leilighetene

finnes i tre typer, 2-roms på 50 kvm, 3-roms på 72 kvm og 4-roms med mesanin på 99 kvm. De ulike typene er fordelt om hverandre. Hver leilighet har én garasjeplass. 

Til sammen er det 11 rekkehus og 12 leiligheter på Fruktløkka.

 

Illustrasjonsbilder av leiligheter

Illustrasjonsbilder av leiligheter

Nabolaget og området rundt

Liker du en aktiv hverdag kan du ta ut sykkelen etter jobb og få deg ei god treningsøkt i skogen like ved. Eller om du velger å bruke joggeskoene å løpe eller gå en tur. Ta lunsjen ved en av flere gapahuker i samme område. Eidsvoll Verk skistadion er også i nærheten og har et godt løypetilbud. Utstyr du bruker i skog og mark, sommer og vinter, kan du kan lagre i den utvendige sportsboden.

 

Ladderudløkka ligger 2 korte kilometer fra sentrum. Råholt er et fullverdig sentrum med alt du trenger i hverdagen med blant annet kjøpesenteret Amfi Eidsvoll med over 50 butikker.

Skole og barnehager Det er tre barnehager og barneskole i gangavstand. Ladderud barnehage, Læringsverkstedet og Råholtbråtan barnehage, samt Råholt skole som er barneskole. Ungdomskolen ligger i sykkelavstand og dit er det gang- og sykkelvei.

Svømmehall Råholt Bad ligger sentralt i sentrum. Svømmehallen har et 25 meters basseng, stupetårn og klatrevegg. For de minste er det et leke- og plaskebasseng med temperatur på 30 grader. Det er deilig velværebasseng, badstuer og boblebad ute og inne. 

Ski For de skiglade er Eidsvoll Verk stadion vest for Eidsvoll Verk en god adresse. Her er det varierte løyper og lysløyper på 3 og 7,5km. Eller liker du sykkel er det fine stier og veier å sykle på i skogen bak Ladderudløkka. Men en annen type sykling som kanskje fenger noen er BMX. Dal IL BMX er en nystartet del av Dal Idrettspark med BMX-bane.

Oversiktsbilde av byggetrinn en, Fruktløkka

Illustrasjonsbilde av byggetrinn en, Fruktløkka på Ladderudløkka.

Ladderudløkka

Til sammen 88 boliger skal det bygges på de fire løkkene Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen. Boligene kommer i flere størrelser og passer alle aldre. Hovedfokuset i utformingen av grøntanlegget har vært å lage gode uterom for beboerne. Gangveier binder sammen alle de grønne lungene. 

 

Fruktløkka er det første byggetrinnet og kjennetegnes av den frodige frukthagen. Et innbydende amfi inviterer til sosiale ettermiddager med naboer. Hver bolig har plen og beplantning. På Fruktløkka plantes frukttrær til felles glede og nytte.

 

Illustrasjonsbilder av leiligheter

Illustrasjonsbilder av leiligheter

Ta kontakt 

Har du spørsmål eller ønsker salgsoppgave og prisliste? Ta kontakt med vår prosjektselger Hanne N. Breen på telefon +47 908 83 431 eller på e-post hanne.breen@i-bolig.no