Ladderudløkka

Nye boliger for salg på Råholt

Publisert 04. juni 2021

Ladderudløkka

Familievennlige boliger

Ladderudløkka på Råholt i Eidsvoll er godt i gang. Opp fra jorda spretter leiligheter og rekkehus med en helt unik fargeidentitet og et arkitektonisk særpreg. Ladderudløkka er et resultat av et tverrfaglig samarbeid mellom i-Bolig, Derlick Arkitekter, landskapsarkitekt fra Norconsult, og KOI Fargestudio, som har resultert i moderne og familievennlige boliger for salg med romslige, grønne oaser.

Arkitekten har vært særlig opptatt av det sosiale aspektet på alle plan, og ambisjonen har vært å få til et variert nabolag, der leiligheter og rekkehus blandes sammen. Ved å sammenblande ulike typologier (leiligheter og rekkehus) og ulike størrelser på boenhetene innenfor ett og samme område oppnår vi et sosialt mangfold og et variert og rikt nabolag. Dette gjenspeiles i bebyggelsen og det arkitektoniske uttrykket. Stikkordene har vært variasjon og identitet innenfor et samlet fellesskap – sosialt og arkitektonisk.

Utomhusplan for Ladderudløkka

Et fargerikt og variert boligprosjekt

Ladderudløkka strekker seg over et stort, grønt jorde, og er delt opp i fire områder: Fruktløkka, Akebakken, Sandland og Parsellhagen. Områdene får hver sin grønne lunge med hver sin identitet. Intensjonen er at de skal supplere hverandre og bidra til et opplevelsesmessig mangfold og et helhetlig nabolag.

Rekkehus og Leiligheter på Ladderudløkka

Illustrasjon av byggetrinn 2 "Akebakken" øverst, og inngangsparti til rekkehus nederst til venstre

 

Akebakken – Nå for salg! Meld interesse for å motta prospekt og prisliste

Akebakken har sitt opphav fra den populære akebakken som har vært på Ladderud i en årrekke. Den har fått et samlingspunkt i overkant av bakken, og i bunnen ligger en ball-løkke. Les mer om rekkehusene her, og les mer om leilighetene her.

 

Fruktløkka - Fruktløkka kjennetegnes av den frodige frukthagen. Her kan du høre humla suse! Et innbydende amfi med samlingsplass inviterer til sosiale ettermiddager med naboer. På Fruktløkka er byggingen og godt i gang og vi er snart utsolgt! Kun en 4-roms leilighet igjen med unik mesanin løsning!

Sandland - er et stort lekeområde. Her er det to sandkasser, en stor og en liten, terrengsklie, klatre- og balansestubber. God grobunn for de vakreste sandslott! Dette området er under prosjektering.

Parsellhagen - er stedet med frukttrær og bugnende bærbusker. Her kan du nyte utsynet mot fellesområdet fra terrassen og om du er virkelig ivrig kan du sette i gang å dyrke grønnsaker i de felles dyrkningskassene. Dette området er under prosjektering.

På ladderudløkka er ingen grå, monotone farger, men gul-, rosa- og rødtoner. De ulike løkkene bidrar til luft mellom byggene, og knyttes sammen gjennom en sti som gjør det mulig å vandre rundt og gjennom alle de forskjellige områdene.

Barnevennlig

Å være barn og ungdom på Ladderudløkka er ganske enkelt topp, sosiale samlingspunkter og leke- og løpe muligheter overalt. Ingen løkke er lik! Hos den ene naboen er det balansehinder, hos den andre sandkasse, og videre et stort amfi.

Planløsningene i boligene er nøye gjennomtenkt. Kjøkkenet i første etasje vender mot adkomst siden hvor du kan se når familiemedlemmer kommer hjem. Samtidig gir de store vinduene i stuen en god oversikt over den mer skjermede hagesiden hvor barna kan leke ute.

God standard og tilvalgsmuligheter

Rekkehusene og leilighetene får en god standard, blant annet et komplett kjøkken fra anerkjent leverandør med integrert hvitevarepakke, tre-stavs parkett i hvitlasert eik, koselige panelplater i grønt eller hvitt, grå baderomsinnredninger med skuffer, downlights i utvalgte rom, vannbåren gulvvarme som gir en god og jevn varme i hele boligen og garasje som er forberedt for sikker lading av el-bil. Selv om vi har en nye utvalgt standard, er det mulig å sette eget preg på boligen gjennom ulike tilvalg, enkelte av disse er kostnadsfrie. Tilvalgene blir presentert i en egen tilvalgsportal der du kan skreddersy din drømmebolig.

Illustrasjonsbilde av rekkehus fasade og stue/kjøkken

Illustrasjonsbilder fra Rekkehus

Rekkehus

Rekkehusene er over 2 eller 3 plan på 133, 149 og 165 kvm BRA. De har 3 eller 4 soverom, eget vaskerom og gjestetoalett. Hvem drømmer vel ikke om et separat vaskerom med alle nødvendigheter for en ren og ryddig hverdag. Hovedsoverommet har bod/garderobe i tilknytning. Drømmen om god plass til klær og sko går i oppfyllelse!

Rekkehusene får flere fine uteplasser i form av terrasse og balkong, og enkelte rekkehus får også takterrasse. Hvert rekkehus får egen hage-del. Hager og grøntområder leveres ferdig beplante, så du kan nyte en grønn sommer rett etter å ha flyttet inn.

Sykler, ski, kjelke og annet utstyr for en aktiv hverdag har god lagringsplass i den utvendige sportsboden. Den ligger i tilknytning til garasje og har dør ut til grøntområdet. Det er også biloppstillingsplass på gårdsplassen rett utenfor garasjen.

Illustrasjonsbilde av stue/kjøkken i 3-roms og 2-roms, og bad

Illustrasjonsbilder fra 3-roms leilighet øverst, og 2-roms leilighet nederst til venstre, og eksempel baderom

Leiligheter

På feltet bygges 2-, 3- og 4-roms leiligheter, på 50, 72 og 96 kvm BRA. Leiligheter i 1. etasje får terrasse, og leiligheter i 2. etasje får balkong. Det blir også egen hage del for leiligheter i 1. etasje.

4-roms leilighetene går over 2 etasjer, og får en unik løsning der 3. etasje er en halvetasje med skråtak, en mesanin. Det gir en luftig og romslig følelse!

Ønsker du en lettere hverdag i en helt ny bolig - med ferdig opparbeidet hage og uteområde? Da kan leilighet på Ladderudløkka være noe for deg.

Illustrasjonsbilder fra 4-roms leilighet

Illustrasjonsbilder fra 4-roms leilighet

Råholt

Kort vei til tog

Ladderudløkka ligger ca 2 kilometer fra Råholt sentrum, og buss fra bussholdeplassen rett ovenfor boligfeltet går hvert kvarter og tar kun 4 minutter til togstasjonen Eidsvoll Verk stasjon. Du kan også ta sykkelen bort til stasjonen på ca 7 minutter. Mellom Ladderudløkka og togstasjonen finner du Råholt sentrum med alt av service tilbud. Det betyr at du kan dra innom matbutikken for å handle middag på vei hjem fra jobb! Veldig praktisk!

Eidsvoll Verk stasjon og Eidsvollsbygningen

Eidsvoll Verk stasjon og Eidsvollsbygningen

30 min til Oslo

Med gode nærliggende transportforbindelser som tog tar det kun 30 minutter til Oslo S og kun 5 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Eidsvoll Verk. Toget kommer hver halvtime. Har du kontorer i Oslo eller liker å ta en bytur i ny og ne bruker du i mange tilfeller kortere tid fra Råholt enn Oslo sentrum. Tenk det! Skal du kjøre bil, er du på E6 i løpet av tre minutter.

Kort vei til barnehage

Det er tre barnehager og barneskole i gangavstand. Ladderud barnehage, Læringsverkstedet og Råholtbråtan barnehage, samt Råholt skole som er barneskole. Ungdomskolen ligger i sykkelavstand og dit er det gang- og sykkelvei.

En aktiv hverdag

Liker du en aktiv hverdag kan du ta ut sykkelen etter jobb og få deg ei god treningsøkt i skogen like ved. Eller om du velger å bruke joggeskoene å løpe eller gå en tur. Ta lunsjen ved en av flere gapahuker i samme område. Eidsvoll Verk skistadion er også i nærheten og har et godt løypetilbud.

Svømmehall - Råholt Bad ligger sentralt i sentrum. Svømmehallen har et 25 meters basseng, stupetårn og klatrevegg. For de minste er det et leke- og plaskebasseng med temperatur på 30 grader. Det er deilig velværebasseng, badstuer og boblebad ute og inne.

Ski - For de skiglade er Eidsvoll Verk stadion vest for Eidsvoll Verk en god adresse. Her er det varierte løyper og lysløyper på 3 og 7,5km. Eller liker du sykkel er det fine stier og veier å sykle på i skogen bak Ladderudløkka. Men en annen type sykling som kanskje fenger noen er BMX. Dal IL BMX er en nystartet del av Dal Idrettspark med BMX-bane.

Råholt har et fullverdig sentrum med alt du trenger i hverdagen med blant annet kjøpesenteret Amfi Eidsvoll med over 50 butikker. Skal du kose deg litt ekstra finner du både restaurant og café i sentrum, og på kjøpesenteret finner du Vinmonopolet.

Tips og Råd ved boligkjøp

Lurer du på hvordan kjøpsprosessen foregår eller hva som er fordelene ved å kjøpe ny bolig? På denne siden finner du noen artikler som blant annet handler om dette..

Illustrasjonsbilde av hele feltet Ladderudløkka

Ta kontakt 

Har du spørsmål eller ønsker prospekt og prisliste? Ta kontakt med vår prosjektselger Hanne N. Breen på telefon +47 908 83 431 eller på e-post hanne.breen@i-bolig.no

 

 

FINN DIN BOLIG HER