Boligprosjekter godkjent i Husbanken

Har du mulighet til å finansiere boligen din i Husbanken, bør du gripe sjansen med begge hender. Ingen andre huslån er nemlig i nærheten av å ha så gunstige betingelser.

Grønt boliglån - et rimeligere lån

Grønt boliglån - et rimeligere lån

Ved et Grønt Boliglån tilbyr långivere gunstige betingelser for å investere i energibesparende og miljøvennlige boliger, det gir deg som boligeier økonomiske fordeler.

Hva betyr energimerkene?

Hva betyr energimerkene?

Energimerking av boliger er en vurdering av hvor energieffektiv en bolig er, og hvilke energikilder som er brukt. Her forklarer vi kort hva energikarakteren og oppvarmingskarakteren betyr.

Foto av mann som navigerer i display

Energieffektive boliger

Nybygg er et energieffektivt valg sammenlignet med eldre boliger som ikke er utbedret, og her gir vi deg noen gode grunner for å velge en ny og energieffektiv bolig, slik at du kan føle deg enda tryggere i valget ditt.

Foto av far og sønn som smiler

Boligprosjekter godkjent i Husbanken

Har du mulighet til å finansiere boligen din i Husbanken, bør du gripe sjansen med begge hender. Ingen andre huslån er nemlig i nærheten av å ha så gunstige betingelser.

Foto av kvinne som bruker fargevifte

Hva betyr tallene i fargekoden?

Når du skal velge farge på veggene er det uante varianter å velge mellom. Vi kjenner igjen noen av navnene som Bomull, Ocean Blue, Morgendis, Muskatnøtt og andre nøtter. Men sier disse navnene deg noe? Til en viss grad, ja. Men det går faktisk an å se fargene ganske klart for seg derom man lærer seg hva den lille koden nederst på fargeprøven betyr!

Foto av far og sønn som lager mat

Når er det lurt å kjøpe bolig?

Dette er et spørsmål mange stiller seg, og som våre økonomiske eksperter gir ulike råd omkring. Det kan være lurt å la både følelser og fornuft hvile litt, for det viktigste er hvilken situasjon du befinner deg i og hvordan dette påvirker bosituasjonen din. Ønsker du allikevel innsikt om boligmarkedet finnes det nyttig informasjon..

Foto av kvinne som smiler mot sola

Hvordan er boligens solforhold?

Mange er opptatt av solforholdene når de ser etter ny bolig. Våre selgere hjelper deg gjerne ved å peke og forklare hvor solen vil stå, og i våre prospekter finner du situasjonsplaner med forklaring på de ulike himmelretningene. Allikevel er ikke dette alltid tilstrekkelig, for det er vanskelig å se for seg hvordan solen vil stå på himmelen, eller vite om omkringliggende bygg, trær eller andre elementer vil påvirke solforholdene. Heldigvis finnes det et godt hjelpemiddel.

Foto av par som skriver kontrakt

Økonomi Guide

Når skal man overføre penger? Hvor mye? Og hvem skal jeg kontakte? Det kan være flere spørsmål som dukker opp i forbindelse med kjøp av ny bolig, og vi informerer våre kunder både før og etter kontraktsmøtet. Her er en kort beskrivelse av gangen i økonomien, fra kjøpetilbud er signert til boligen skal overtas.

Foto av kvinne som leser

Fordeler med ny bolig

Når man har kjøpt ny bolig er det en helt spesiell følelse å flytte inn, du vet at ingen har bodd der før deg! Det er første gang det blir laget pizza i helt ny stekeovn og første gang noen dusjer på badet. Helt nye minner skal bli til, i en bolig som gjenspeiler din smak.

Foto av far og sønn

Boligkjøpet - steg for steg

Som feltutbygger på Romerike får vi ofte spørsmål fra kunder rundt kjøp av ny bolig i prosjekt. Lurer du på hvordan prosessen foregår frem til overtagelse? Her presenterer vi en kort oversikt - fra man har kjøpt boligen og frem til nøkkelen er i dine hender.