Fant drømmeboligen på Råholt

Fant drømmeboligen på Råholt

Publisert 24. november 2022

Det er en regntung novemberkveld vi svinger inn på Ladderudløkka i Eidsvoll. Mørket har lagt seg over boligområdet, men i vinduene lyser det varmt. Fra parkeringsplassen og bort til oppgangen til familien Handegard, passerer vi flere fargerike boliger, noe som får kvelden til å virke litt lysere. Utenfor døra til Handegard står det en trehjulsykkel, klar til bruk så fort regnet letter.

Foto av leilighetsbygget i gatetunet der familien Handegard bor

Man blir glad når man ser de fargerike og hyggelige gatene, og detaljrike fellesområdene

På innsiden av leiligheten til familien Handegard er det lite som minner om den mørke kvelden utenfor. Leiligheten er lys, med god plass under taket og store vinduer. I sofaen sitter Vivian med sin mann Lars Øystein og deres datter Thea Emilia.

“Råholt og Ladderudløkka har virkelig overgått forventningene våre”, forteller Vivian og får et bekreftende nikk fra sin mann. “Tidligere bodde vi jo på Jessheim og var veldig fornøyd med det, men med mye hjemmekontor og ei aktiv jente ønsket vi mer plass” forteller Vivian før Lars Øystein fortsetter; “Vi så på flere leiligheter både på Jessheim og Råholt, men endte til slutt opp på denne. Den var midt i blinken for vår del!”.

(Les mer om Ladderudløkka her)

Foto av stuen til familien

Store vindusflater og høyt under taket gjør at leiligheten føles romslig

Foto av Vivian og datteren på kjøkkenet

Fra kjøkkenet kan Vivian og Lars Øystein følge med på datteren som leker på soverommet mens de lager mat

“Det første som slo oss når vi kom hit var uteområdet. Epletrær i hagen, gressplen, krakker og dumphuske rett utenfor døra er sånt man setter ekstra pris på når man har barn. Også var det jo svært positivt at det er så kort vei til alt. Vi kommer oss enkelt til barnehagen på noen minutter, og det samme gjelder for matbutikken. Å ha ting i nærheten gjør hverdagen veldig mye enklere”, sier Vivian.

Enkelt å pendle til Oslo

“Når vi først flyttet var vi spente på hvordan pendlingen til Oslo ville bli. Råholt er jo lenger unna enn hva Jessheim er, så vi ble overrasket når vi skjønte at vi sparte 10-15 minutter i reisetid hver eneste dag! Fra bussholdeplassen rett nedenfor feltet går det buss hvert kvarter i rushtiden, og man bruker kun noen minutter bort til Eidsvoll verk stasjon. Derfra er det bare en liten halvtime med toget før du står på Oslo S. Det er ofte lett å få seg sitteplass på toget også, da det kun er én stasjon før Eidsvoll Verk på ruta. Slikt setter man pris på en tidlig mandags morgen” forteller Lars Øystein med et smil.

(Se plantegning og flere foto av boligen her)

Foto av inngangspartiet

På Ladderudløkka møter vi innbydende farger, og takhøyden i 4-roms leilighetene gjør disse unike

Selv om familien kan gå eller ta kollektivt til det meste, var muligheten for å ha egen bil viktig for dem.

“Det å ha egen bil gjør det lettere å reise bort, eller hvis man skal ha med seg mye fra butikken. Derfor var det viktig for oss å finne et sted med mulighet for å ha bilen parkert - og på Ladderudløkka fikk vi egen garasje til leiligheten. Det så vi på som en fin bonus ved å flytte hit.” forteller Lars Øystein før han blir avbrutt av Thea Emilia som hopper ut av sofaen og spør om vi vil se på rommet hennes. Med raske skritt løper hun over stuegulvet, og inn på rommet som ligger ved siden av kjøkkenet.

Thea Emilia er veldig glad i rommet sitt. Hun kan bruke timesvis der inne med leker” forteller Vivian. I hjørnet av rommet står en rosa barneseng, og langs veggene står diverse leker, dukkevogner og et lite mini-kjøkken. Thea Emilia er raskt i gang med å lage en kopp med “kaffe” til oss på lekekjøkkenet sitt. Når “kaffen er drukket” og vi har sagt hei til bamsen, fortsetter vi på en omvisning av leiligheten.

Høy kvalitet på leveranse og arbeid

“Jeg har hatt besøk av en del venninner her, og alle sier det samme; det føles så eksklusivt! Jeg tror det er høyden under taket og fargevalgene som er gjort som gir dette inntrykket.” forteller Vivian. “I tillegg så er alt veldig pent utført av snekker-arbeidet. Alt fra lister til kjøkkenskap og fliser på badet er pent montert. Små detaljer som det setter man virkelig pris på når man flytter inn i en ny leilighet”.

Foto av stue og mesanin i leiligheten

(Foto er tatt fra leiligheten før Vivian og Lars Øystein kjøpte den i våres) Foto av kjøkken og spiseplass, og av mesanin

Mens Vivian forteller, beveger vi oss opp i andre etasjen hvor de har innredet TV-stue og en kontorplass. “Det å ha en ordentlig kontorplass gjør arbeidshverdagen med hjemmekontor mye enklere. Slippe å sitte ved kjøkkenbordet når man jobber, er også en av grunnen til at vi ønsket oss mer plass enn vi hadde på Jessheim. Her på Ladderudløkka fikk vi 20-30 kvadratmeter større leilighet til en langt bedre pris enn hva vi kunne få på Jessheim. Da ble valget enkelt”, forteller Lars Øystein.

Foto av Vivian ved hjemmekontoret

Familien forteller at det er godt med egen kontorplass så man slipper å sitte ved kjøkkenbordet når man jobber

Foto av loftstue/kontor på mesanin

Med god plass er det mulig å innrede for hjemmekontor og to stuer

Familien Handegard kjøpte leiligheten våren 2022 og flyttet inn på sommeren. “Vi ble raskt overbevist om at denne var leiligheten vi ville ha. Leiligheten sto jo allerede klar når vi så på den, så alle tilvalg var allerede gjort for oss av i-Bolig sine designere. Også selgeren var veldig imøtekommende og la til rette for at vi skulle få en best mulig opplevelse både under kjøpsprosessen, men også nå i etterkant av at vi flyttet inn. Har vi hatt spørsmål, har vi fått svar med en gang. Vi føler oss veldig godt ivaretatt.” avslutter Lars Øystein

 

FINN DIN BOLIG PÅ LADDERUDLØKKA HER