Om i-Bolig

Om i-Bolig

i-Bolig har boliger for salg i sentrale områder på Romerike, blant annet på Råholt, Årnes og Rotnes. Vi utvikler boligprosjekter og leverer nøkkelferdige boliger til fast pris. Hos oss kan du finne eneboliger, rekkehus og leiligheter for salg, og kjøper du bolig av oss kan du være med å påvirke leveransen.

Nærheten til Oslo og hovedflyplassen på Gardermoen gjør vårt nedslagsfelt, til et av de mest attraktive områdene i landet. Etterspørselen vokser og det blir flere boliger for salg. Et boligkjøp her er en god investering. Her har vi i løpet av årene ferdigstilt mange boligprosjekter som har blitt til trivelige og robuste bomiljøer. Over 800 familier har funnet sitt hjem blant våre prosjekter. Totalt har i-Bolig bygget og levert over 1500 boliger i over 20 år. Slikt blir det mye kunnskap og erfaring av. Denne erfaringen tar våre kunder del i når de velger en bolig levert av i-Bolig.

i-Bolig het tidligere Nordbohus Romerike. Bare for ordens skyld - i-Bolig drives videre med samme organisasjonsnummer og de samme folkene, og eiersituasjonen er uendret. Ingen kunder, leverandører eller ansatte merker navneendringen i praksis. Er du ute etter ny bolig har vi alltid boliger ute for salg, og du kan du være trygg på at vi fremdeles leverer solide boliger med god standard. Du får også god veiledning og oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. Ta en titt i vår prosjektoversikt her.

Litt historie…
i-Bolig, ble startet høsten 1996. De første årene bygde vi mye eneboliger på kundens tomter. Allerede etter et par år var vi 30 ansatte i bedriften, og vi kjøpte våre første eiendommer og startet det som i dag er vår hovedsatsning; felt- og boligprosjekter.

Siden oppstarten har vi levert over 1500 boliger på Romerike og vi teller nå 40 ansatte. Bedriften har som policy å ha fast ansatte tømrere, disse er vi stolte av.

En ny epoke…
Med lang fartstid og mye erfaring, står vi nå foran en spennende tid. Vi besitter tomteområder som kan romme i alt 400-500 boliger, og vil bli utbygd i årene som kommer.

Våren 2018, endret firmaet navn til i-Bolig AS, og vi avsluttet vårt medlemskap i Nordbohuskjeden.

Vi skal fremover bygge vår identitet og merkevare videre som lokal boligleverandør, med ny logo og under firmanavnet i-Bolig.
 
Lokal tilhørighet
Vi er i dag involvert i flere boligprosjekter på Råholt med bl.a Råholtåsen (2016-), Granhaugåsen (2017-) og Ladderud-løkka(2019-) og andre sentrumsnære boligprosjekter på Råholt.

I tillegg har vi boligprosjekter på Årnes, Rotnes, Minnesund, og Åsgreina i Nannestad.

Dette vil gi oss mange år med boligproduksjon.

Våre ansatte er bosatt på Romerike, og vi benytter i hovedsak samarbeidspartnere med lokal tilhørighet.

Veien videre
De nye tidene krever rasjonelle og gode løsninger, moderne arkitektur og energieffektive løsninger. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle din neste moderne bolig med et godt bomiljø, som skal vare i mange år. Vi håper du som boliginteressent ser verdien i vår erfaring, kunnskap og tradisjon, i tillegg til vår miljø- og energibevissthet.
 
Etter over 20 år som bedrift, er vi robuste og fulle av erfaring, noe som kommer våre boligkunder til gode.
 
De ansatte, vår viktigste ressurs
Vår bredt sammensatte stab består i dag av rundt 40 ansatte fordelt på byggmestere, tømrere, lærlinger, ingeniører, takstmann og servicefunksjoner. Vår egen salgs- og markedsavdeling består av godt rutinerte medarbeidere, bla med eiendomsmeglerutdanning. Alle flinke og kvalitetsbevisste medarbeidere med stor yrkesstolthet, som hver dag jobber mot det samme målet - å gjøre kunden fornøyd.  Vi er stolte av alle våre ansatte. De står for våre kjerneverdier som flinke, kvalitetsbevisste og blide medarbeidere, alle med god yrkesstolthet.