Fordeler med ny bolig

Fordeler ved å kjøpe helt ny bolig

En god investering - Bare nytt er nytt!

Når man har kjøpt ny bolig er det en helt spesiell følelse å flytte inn, du vet at ingen har bodd der før deg! Det er første gang det blir laget pizza i helt ny stekeovn og første gang noen dusjer på badet. Helt nye minner skal bli til, i en bolig som gjenspeiler din smak. Kanskje du allerede har funnet drømmeboligen i vår prosjektoversikt?

i-Bolig har over 25 års erfaring i bransjen. Vi står stødig og er fulle av erfaring, noe som kommer våre boligkunder til gode. Å kjøpe nytt gir en trygghet, både i kjøpsprosessen og ved at man vet at boligen følger strenge krav og garantier.

 

Nummer 1 

Tett oppfølging

Det kan være mye nytt å sette seg inn i ved kjøp av ny bolig. Våre kompetente ansatte veileder og informerer deg gjennom kjøpsprosessen og frem til du flytter inn i din nye bolig. 1 år etter innflytting tar vi kontakt og gjennomfører 1 års befaring, dette for å sikre deg som kjøper at boligen møter de krav som er satt.

Nummer 2 

FAST PRIS

Du kjøper til fast pris, iht. prisliste. Ingen prisstigning i byggeperioden.  

Nummer 3  

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER

For nye boliger betaler man kun dokumentavgift (2,5 %) av boligens andel av tomteverdi - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

Nummer 4 

VURDER I FRED OG RO

Du kan bruke god tid på å vurdere om dette er riktig bolig for deg. Har den rett beliggenhet, innhold og pris?

Nummer 5  

INGEN HEKTISKE BUDRUNDER

“Jeg gir meg ikke.” “Jeg har råd til litt til dersom sydenferien droppes.” “De andre skal jammen ikke få dette huset.” Mange tanker og det som kan virke som gode argumenter dukker opp under en budrunde, og det kan være vanskelig å holde hodet kaldt og bruke riktig taktikk. Ved kjøp av ny bolig har du kun èn sum å forholde deg til, og ikke noe press fra andre kjøpere.

 

Vurder i fred og ro

 

Nummer 6  

GOD TID TIL SALG AV EKSISTERENDE BOLIG

Du får en overtagelsesdato å forholde deg til og kan legge opp salget med eiendomsmegler i takt med når den nye boligen skal ferdigstilles.

Nummer 7 

TRYGT BOLIGKJØP

Med over 25 år i bransjen har vi solid erfaring! Vi er underlagt strenge tekniske krav og forskrifter på våre leveranser, så du kan være trygg på at boligen holder høy standard. i-Bolig var tidligere medlem i Nordbohus-kjeden og utmerket seg da ved flere anledninger, og forsynte seg rikelig av interne kåringer.

Nummer 8 

BYGD ETTER SISTE GJELDENDE FORSKRIFTER

Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å kunne oppføres lovlig i Norge.

Nummer 9 

ALT ER HELT NYTT

Du slipper å tenke på oppussing og det er lave vedlikeholdskostnader. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir en helt spesiell følelse!

Nummer 10 

TIDSRIKTIG OG PRAKTISK HJEM

Våre arkitekter leverer gjennomtenkte og praktiske løsninger som er arealeffektive, og du får mulighet til å påvirke leveransen selv.

Nummer 11  

MULIGHET TIL Å PÅVIRKE SELV

Vi har en nøye gjennomtenkt standard, men utarbeider i tillegg en digital tilvalgsportal til våre prosjekter (i enkelte tilfeller kan det være en brosjyre i stedet for en digital løsning). Den kan du klikke deg rundt i mens du drømmer deg vekk i hvordan drømmeboligen vil bli! Kjøper kan endre boligen i forhold til tilvalgsportalen så sant prosjektet ikke har kommet for langt i prosessen. I tilvalgsportalen vil du også finne flere tilvalg som er kostnadsfrie.

Nummer 12 

INTEGRERTE HVITEVARER INKLUDERT

Alle våre boliger leveres med et moderne kjøkken med en hvitevarepakke inkludert, og er tegnet av en kjøkkenkonsulent fra anerkjent leverandør. (Leverandør kan avvike i enkelte prosjekter avhengig av hva markedet etterspør)

Nummer 13

GOD STANDARD

I tillegg til et moderne kjøkken med hvitevarer, inneholder vår standard; flislagte bad og gulv i gang/hall, parkett på øvrige rom, samt varme i gulv på bad og i gang/hall. Flere av våre boligprosjekter inkluderer nå også vannbåren varme som standard. Utover dette vil standarden variere noe fra prosjekt til prosjekt, avhengig av hva markedet etterspør.

Nummer 14  

GOD BELIGGENHET

Det er viktig med et godt nærmiljø, og vi bygger våre boliger i attraktive områder i utvikling med god kommunikasjon og infrastruktur, samt nærhet til barnehage og skole. Vi ser en positiv prisutvikling i områdene vi bygger våre prosjekter i, noe som er gunstig for deg som boligkjøper.

 

God beliggenhet

 

Nummer 15 

LAVE FYRINGSUTGIFTER

Moderne boliger med god isolasjon og effektivt ventilasjonsanlegg sikrer både et godt inneklima og lavere fyringsutgifter. Les mer om energieffektive boliger her.

Nummer 16 

LITE VEDLIKEHOLD

Ved kjøp av ny bolig vil du ha et lavt vedlikeholdsbehov i mange år. Dette vil du sette pris på i en ellers hektisk hverdag.

Nummer 17 

5 ÅRS REKLAMASJONSRETT

Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din.

Nummer 18 

1 ÅRS BEFARING AV BOLIGEN

Etter ett år går vi gjennom boligen for å avdekke om det har oppstått av feil eller mangler etter overtagelsen, slik at dette kan rettes opp.

 

 

 

FINN DIN BOLIG HER