Fordeler med ny bolig

Fordeler med ny bolig

En god investering - Bare nytt er nytt!

Når man har kjøpt ny bolig er det en helt spesiell følelse å flytte inn, du vet at ingen har bodd der før deg! Det er første gang det blir laget pizza i helt ny stekeovn og første gang noen dusjer på badet. Helt nye minner skal bli til, i en bolig som gjenspeiler din smak.

i-Bolig har over 20 års erfaring i bransjen. Vi står stødig og er fulle av erfaring, noe som kommer våre boligkunder til gode. Å kjøpe nytt gir en trygghet, både i kjøpsprosessen og ved at man vet at boligen følger strenge krav og garantier.

TETT OPPFØLGING
Det kan være mye nytt å sette seg inn i ved kjøp av ny bolig. Våre kompetente ansatte veileder og informerer deg gjennom kjøpsprosessen og frem til du flytter inn i din nye bolig. 1 år etter innflytting tar vi kontakt og gjennomfører 1 års befaring, dette for å sikre deg som kjøper at boligen møter de krav som er satt.

FAST PRIS
Du kjøper til fast pris, iht. prisliste. Ingen prisstigning i byggeperioden.  

LAVE KJØPSOMKOSTNINGER
For nye boliger betaler man kun dokumentavgift (2,5 %) av boligens andel av tomteverdi - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.

VURDER I FRED OG RO
Du kan bruke god tid på å vurdere om dette er riktig bolig for deg. Har den rett beliggenhet, innhold og pris?

INGEN HEKTISKE BUDRUNDER
“Jeg gir meg ikke.” “Jeg har råd til litt til dersom sydenferien droppes.” “De andre skal jammen ikke få dette huset.” Mange tanker og det som kan virke som gode argumenter dukker opp under en budrunde, og det kan være vanskelig å holde hodet kaldt og bruke riktig taktikk. Ved kjøp av ny bolig har du kun èn sum å forholde deg til, og ikke noe press fra andre kjøpere.

GOD TID TIL SALG AV EKSISTERENDE BOLIG
Du får en overtagelsesdato å forholde deg til og kan legge opp salget med eiendomsmegler i takt med når den nye boligen skal ferdigstilles.

TRYGT BOLIGKJØP
Med over 20 år i bransjen har vi solid erfaring! Vi er underlagt strenge tekniske krav og forskrifter på våre leveranser, så du kan være trygg på at boligen holder høy standard. i-Bolig var tidligere medlem i Nordbohus-kjeden og utmerket seg da ved flere anledninger, og forsynte seg rikelig av interne kåringer.

BYGD ETTER SISTE GJELDENDE FORSKRIFTER
Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å kunne oppføres lovlig i Norge.

ALT ER HELT NYTT
Du slipper å tenke på oppussing og det er lave vedlikeholdskostnader. Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir en helt spesiell følelse!

TIDSRIKTIG OG PRAKTISK HJEM
Våre arkitekter leverer gjennomtenkte og praktiske løsninger som er arealeffektive, og du får mulighet til å påvirke leveransen selv.

MULIGHET TIL Å PÅVIRKE SELV
Vi har en nøye gjennomtenkt standard, men utarbeider i tillegg tilvalgsbrosjyrer til våre prosjekter. Den kan du bla i mens du drømmer deg vekk i hvordan drømmeboligen vil bli! Kjøper kan endre boligen i forhold til tilvalgsbrosjyren så sant prosjektet ikke har kommet for langt i prosessen. Våre tilvalgsbrosjyrer inneholder også flere tilvalg som er kostnadsfrie.

INTEGRERTE HVITEVARER INKLUDERT
Alle våre boliger leveres med et moderne kjøkken med en hvitevarepakke inkludert, i tillegg kommer vårt standard kjøkken som takhøy løsning.

GOD STANDARD
I tillegg til et moderne, takhøyt kjøkken med hvitevarer, inneholder vår standard; flislagte bad og gulv i gang/hall, parkett/laminat på øvrige rom, samt varme i gulv på bad og i gang/hall. Flere av våre boligprosjekter inkluderer også nå vannbåren varme som standard. Utover dette vil standarden variere noe fra prosjekt til prosjekt, avhengig av hva markedet etterspør.

GOD BELIGGENHET
Det er viktig med et godt nærmiljø, og vi bygger våre boliger i attraktive områder i utvikling med god kommunikasjon og infrastruktur, samt nærhet til barnehage og skole. Vi ser en positiv prisutvikling i områdene vi bygger våre prosjekter i, noe som er gunstig for deg som boligkjøper.

LAVE FYRINGSUTGIFTER
Moderne boliger med god isolasjon og effektivt ventilasjonsanlegg sikrer både et godt inneklima og lavere fyringsutgifter.

LITE VEDLIKEHOLD
Ved kjøp av ny bolig vil du ha et lavt vedlikeholdsbehov på mange år. Dette vil du sette pris på i en ellers hektisk hverdag.

5 ÅRS REKLAMASJONSRETT
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din.

1 ÅRS BEFARING AV BOLIGEN
Etter et år går vi gjennom boligen for å avdekke om det har oppstått feil eller mangler etter overtagelsen, slik at dette kan rettes opp.