Oversiktsillustrasjon av tomten og eneboligene

Finnbråtalia

Nær Sundet, sentrum av Eidsvoll, bygger vi nå 4 eneboliger. 1 av 4 er SOLGT! Eneboligene får en barnevennlig beliggenhet i et rolig boligområde i Finnbråtalia. Her bor du tett på naturen med kort vei til fine turmuligheter.

Her bor du i rolige omgivelser

At barn eller barnebarn vokser opp i et sunt og godt miljø, med god plass, og nærhet til natur og aktiviteter, er kjært for mange. I Eidsvoll er det nettopp dette man får. I vårt prosjekt Finnbråtalia bygger vi nå boliger i er et rolig og veletablert boligområde. Her er det muligheter for lek og moro på egen eiendom, og i området rundt. Det er også enkelt å komme seg til og fra skolene i Sundet med buss eller sykkel. Finnkollen Idrettslag legger til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området. Her kan man leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor, og det er preparerte løyper til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Tomten ligger på sørsiden av lia vendt mot Sundet og Grue, og får derfor gode solforhold hele dagen. Hver enkelt tomt får bra med hage og fine uteplasser, og i nærområdet finner du barnehager, barneskole/ungdomsskole/videregående og offentlig kommunikasjon. 

Sundet, kommunesenteret i Eidsvoll, ligger ca 5 minutter fra boligen med bil (les mer om Sundet og Eidsvoll her). Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum.

  • Prosjektet er godkjent i Husbanken!
  • Fast pris - Ingen budrunder
  • 0,- i forskudd ved signering av kontrakt
  • Sett ditt preg på boligen ved å endre leveranse eller romløsning!
  • Egen hage, balkong, og terrasse (med mulighet for tilpasninger)
  • Kort vei til Sundet med restauranter, badebrygger, kino, bibliotek, treningssenter og mer
  • Kort vei til skoler og barnehager
  • Gode kommunikasjonsmuligheter til og fra Oslo og Gardermoen. 6 min til med bil til Eidsvoll stasjon, 35 min med tog til Oslo, 23 min til Lillestrøm og 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen
  • 7 min med buss til Eidsvoll stasjon, ca 6 min å gå til Lilleborg bussholdeplass fra boligen. Bussavganger 1 gang hver time, (flere busser i morgenrushet med noe lenger reisetid, mellom 10-14 min til Eidsvoll stasjon)

Dronefoto av tomten med markering av hus

Prosjektet er godkjent av Husbanken!

Prosjekte er forhåndsgodkjent i Husbanken av lån inntil 85% av kjøpesum for samtlige boliger. Husbanken tilbyr finansiering for inntil 85% av kjøpesum, til meget gunstige rentevilkår! Les mer om Husbanken her.

Nærhet til flotte turopplevelser

Eneboligene ligger med kort vei til Finnkollen Idrettsanlegg, ca 3 min å gå så er du fremme. Finnkollen Idrettslag legger til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området. Her kan man leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor, og det er preparerte løyper til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Du kan i tillegg gå så og si rett ut i turløypene om sommeren, med enkel tilgang til den lille og store Finnkollrunden. Den lille runden er på ca. 4 km, mens det store er drøye 9 km.

Det er også gode muligheter for den som er glad i vann! Du finner båthavn i både Sundet og Hurdalsjøen, og det er flere fine badeplasser i området.

Kort vei til Gardermoen, Lillestrøm og Oslo

Fra Finnbråtalia bruker du ca 6 min til Eidsvoll stasjon med bil, og ca 12 min på sykkel. Hvis du er glad i å sykle og liker å holde kroppen i gang kan du sykle hjem igjen, og hvis du har el-sykkel går turen opp den slake stigningen som en drøm. Toget bruker ca 35 min til Oslo, 23 min til Lillestrøm og 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen

I en hektisk hverdag er det godt å ha plass og at ting ikke tar for lang tid. I Eidsvoll er alt i nærheten, samtidig som du får plassen og privatlivet du ønsker degDu kan lese mer om nabolaget her

Meld interesse for å holde deg oppdatert om videre utvikling i prosjektet, og få tilsendt prospekt og prisliste så snart dette foreligger.

Sundet og Eidsvoll

Du kan lese mer og se kart over området her