Finnbråtalia

Finnbråtalia

Nær Sundet, sentrum av Eidsvoll, kommer snart 4 nye eneboliger for salg. Eneboligene får en barnevennlig beliggenhet i et rolig boligområde i Finnbråtalia. Her bor du tett på naturen med kort vei til fine turmuligheter.

Tomten ligger på sørsiden av lia vendt mot Sundet og Grue, og får derfor gode solforhold hele dagen. Hver enkelt tomt får bra med hage og fine uteplasser, og i nærområdet finner du barnehager, barneskole/ungdomsskole/videregående og offentlig kommunikasjon. Sundet, kommunesenteret i Eidsvoll, ligger ca 5 minutter fra boligen med bil. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun en liten kjøretur til Amfi Eidsvoll på Råholt, eller Jessheim storsenter med over 150 butikker og spisesteder i Jessheim sentrum.

Dronefoto av tomten med grafisk plassering av hus

Eneboligene ligger med kort vei til Finnkollen Idrettsanlegg, ca 3 min å gå så er du fremme. Finnkollen Idrettslag legger til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området. Her kan man leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor, og det er preparerte løyper til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Du kan i tillegg gå så og si rett ut i turløypene om sommeren, med enkel tilgang til den lille og store Finnkollrunden. Den lille runden er på ca. 4 km, mens det store er drøye 9 km.

Det er også gode muligheter for den som er glad i vann! Du finner båthavn i både Sundet og Hurdalsjøen, og det er flere fine badeplasser i området.

Fra Finnbråtalia bruker du ca 6 min til Eidsvoll stasjon med bil, og ca 12 min på sykkel. Hvis du er glad i å sykle og liker å holde kroppen i gang kan du sykle hjem igjen, men hvis du har el-sykkel går turen opp den slake stigningen som en drøm. Toget bruker ca 35 min til Oslo, 19 min til Lillestrøm og 9 min til Oslo Lufthavn Gardermoen

I en hektisk hverdag er det godt å ha plass og at ting ikke tar for lang tid. I Eidsvoll er alt i nærheten, samtidig som du får plassen og privatlivet du ønsker deg. Du kan lese mer informasjon om området i prospektet så snart prosjektet legges ut for salg.

Du kan lese mer om nabolaget her

Meld interesse for å holde deg oppdatert om videre utvikling i prosjektet, og få tilsendt prospekt og prisliste så snart dette foreligger.

Section 1