Sundet og Eidsvoll

Et sted med plass til livet

Grunnlovsbygda Eidsvoll er for mange kjent som et sted med rik historie, vakre landskap og nærhet til skog og sjø. I Sundet, sentrum av Eidsvoll, finner man restauranter, badebrygger, kino og bibliotek. Er det noe du skulle savne, er Oslo litt over en halvtimes togtur unna. 

Eidsvoll ligger nord-øst for Gardermoen, og har et innbyggertall på rett under 27 000 mennesker. Gjennom de siste årene har det vært en sterk befolkningsvekst rundt Eidsvoll sine to tettsteder; Sundet og Råholt. Sundet ligger vakkert plassert ved Vorma, rett sør for Mjøsa. I nærheten av Sundet finner man Vilberg skole - barneskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående skole.

I en hektisk hverdag er det godt å ha god plass, og praktisk at ting ikke tar for lang tid. Her får du nærhet til alt du trenger i hverdagen, samtidig som du får boltreplassen og privatlivet du ønsker deg.

Dronefoto av Sundet og Vorma

I Sundet finner man blant annet restauranter, butikker og togstasjon

Vi bygger nå 4 eneboliger i Finnbråtalia nær Sundet i Eidsvoll. Meld interesse i dag!

Nærhet til naturen

Eidsvoll byr på fantastiske friluftsmuligheter, både til fots og på sykkel. Rundt vårt prosjekt Finnbråtalia finner du enkel tilgang til fine turer som til Tynsåktoppen, den ligger så og si rett utenfor døra og gjør det enkelt å ta seg en tur ut i skogen uten å måtte bruke bil. Du kan ta turen til den koselige gapahuken på den lille- og store Finnkollrunden. Den lille runden er på ca. 4 km, mens det store er drøye 9 km. Det finnes også milevis med oppmerkede stier i området som gjør det til et eldorado for turgåere og mosjonister. Ønsker man en lenger tur, kan Mistberget være et godt alternativ. Med panoramautsikt over Romerike er dette en favoritt blant mange.

Det finnes også en rekke bademuligheter i området, med mange lokale tjern og badeplasser. Flere flotte innsjøer som er perfekte for en dukkert, som for eksempel Mjøsa, Norges største innsjø. Skulle du ønske å tilbringe dagen på brygga eller ved en strand, kan du ta turen til Sundet eller Hurdalsjøen. Her finnes det grillplasser, badebrygger og sandstrender. Områdene er også perfekte for deg som vil ut med båt eller kajakk.

Båtlivet i Eidsvoll er utbredt med nærhet til to av norges største innsjøer - Mjøsa og Hurdalsjøen. Fra Sundet kan man kjøre båt opp Vorma og helt ut på Mjøsa. Kunne du tenke deg å kjøre båt på Hurdalsjøen, er Andelva Båtforening kun en kort kjøretur unna. Her er en oversikt over gjestehavner og småbåtplasser.

På denne nettsiden (som driftes av Eidsvoll helsekost Sundet AS / JensethProsjekt) finner du en fin oversikt med blant annet aktiviteter, historie og opplevelser https://sundetieidsvoll.no/

Kart over nærområdet Sundet
Foto av gutt som bader

Det er flere fine badeplasser i Eidsvoll

Foto av far og sønn som fisker

Fra Sundet kan man kjøre båt opp Vorma og helt ut på Mjøsa

Perfekt for oppvekst

At barn eller barnebarn vokser opp i et sunt og godt miljø, med god plass, og nærhet til natur og aktiviteter, er kjært for mange. I Eidsvoll er det nettopp dette man får. I vårt prosjekt Finnbråtalia bygger vi nå boliger i er et rolig og vel etablert boligområde. Her er det muligheter for lek og moro på egen eiendom, og i området rundt. Det er også enkelt å komme seg til og fra skolene i Sundet med buss eller sykkel. Finnkollen Idrettslag legger til rette for uteaktiviteter for barn og ungdom som flytter til området. Her kan man leke i unnarennet eller på sletta. I lysløypa blir det lagt spor, og det er preparerte løyper til Styri, Steinbrua, Vidkjærn og Jøndalsvangen og da er mulighetene mange for en lang tur.

Foto av en gjeng ungdomsvenner

En sunn og god oppvekst for både store og små barn.

Foto av Vilberg ungdosskole

I Sundet finner man barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Skolene i Eidsvoll er kjent for kvalitet og god oppfølging, noe som kommer godt frem i deres Strategi for kvalitetsarbeid i Eidsvollskolen. Utenfor skole finnes det en rekke fritidstilbud i Eidsvoll. Tilbud som fotball, dans, langrenn, svømming og teater er rett i nærheten for å nevne noen. Det er også god dekning på barnehager i Eidsvoll. Totalt er det 6 kommunale barnehager og 13 private barnehager i kommunen, som sammen gir et mangfoldig tilbud. Barnehagene varierer i størrelse og pedagogisk innhold, og har ulike driftsformer og åpningstider.

Boligprosjekter i området

Har du spørsmål om Sundet eller Eidsvoll, hvilke boliger vi har for salg eller som kommer for salg i området? Ta kontakt med Hanne N. Breen på telefon +47 90 88 34 31, eller på e-post hanne.breen@i-bolig.no, eller se vår prosjektoversikt.

 

Mange fordeler med en helt ny bolig

En nøkkelferdig bolig betyr at du får nøkkelen i hånda, og kan åpne døren til din nye bolig hvor alt er klart. Du kan flytte rett inn, uten å måtte tenke på maling, oppussing av bad eller vinduer som må skiftes. Gode muligheter for tilvalg gjør at du kan få det akkurat slik du ønsker i ditt nye hjem. Les mer om alle fordelene med en ny bolig her.

 

 

FINN DIN BOLIG I FINNBRÅTALIA HER