Kruttverksporten

Ditt nye hjem venter i Nittedal – Velkommen til Kruttverksporten

I et bilfritt boligområde med idyllisk beliggenhet kan du finne ditt hjem blant våre nye rekkehus. Boligene vil være perfekt for de som ønsker å bo sentralt og med kort vei til Oslo, og samtidig komme hjem til et rolig og barnevennlig boligområde.

Illustrasjon av grøntområde nedenfor trinn 2

Er du på jakt etter ny bolig i nærhet av Oslo og Lillestrøm, bør du ta en titt på vårt boligprosjekt Kruttverksporten, Trinn 1 som er ferdigstilt og Trinn 2 med innflyttingsklare boliger, og boliger med innflytting 1. kvartal 2024. Like nedenfor Kruttverket på Mo, Rotnes, i området Kvernstua i Nittedal skaper vi nye hjem med flott beliggenhet. Kruttverksporten har kort vei til hjertet av Nittedal, med alt en trenger i det daglige. Samtidig er boligområdet omgitt av idyllisk natur med blant annet Ørfiskebekken, og flotte turmuligheter hele året.

Oversiktsfoto av feltet med kommende grøntområde markert

Kanskje du faktisk ikke har vurdert rekkehus som en passende boligtype for deg? Våre boliger gir deg smarte løsninger, en bekymringsfri hverdag og ikke minst et hjem du vil trives i. Første byggetrinn er ferdigstilt og består av 11 rekkehus. Åtte av rekkehusene er av boligtype A på ca. 121 kvm BRA, og tre rekkehus av boligtype B på ca. 133 kvm BRA. Andre byggetrinn består av 15 rekkehus, det er de tre siste rekkene du ser i fotoet over, som blir liggende inntil et stort grøntområde. Åtte av rekkehusene er av boligtype A på ca. 121 kvm BRA, og syv rekkehus av boligtype B på ca. 133 kvm BRA.

Foto av hovedsoverom i boligtype A

Alle rekkehusene får romslige hovedsoverom med plass til garderobe, i tillegg til 3 mindre soverom

En ny bolig du vil trives i

Rekkehusene byr på god plass og uendelige muligheter for mange livsfaser og bosituasjoner. Med fire soverom, to bad og to stuer er det god plass til familie eller gjester. Kø og stress om morgenen med dusj, tannpuss og stell er historie.

Boligen får en jevn og god innetemperatur med vannbåren gulvvarme i sokkeletasjen i 1. etasjen og på badet i 2. etasje. Perfekt når en kommer hjem med litt frosne tær etter en vinterdag i skisporet – som for øvrig finnes rett utenfor i både Nordmarka og Lillomarka.

Foto av kjøkken, stue og balkong i boligtype A

Foto av kjøkken, stue og balkong i boligtype A

Det gir en egen ro å kunne ha det ryddig og organisert hjemme. I rekkehusene i Kruttverksporten vil dere finne godt med oppbevaringsplass. Enten dere er to eller fem som skal på plass i ny bolig, er det gjerne mye en skal finne plass til. Sykler, ski, leker, julepynt og klær skal ofte oppbevares og ikke være til hinder i sesongene det ikke brukes. Da er det godt å ha oppbevaring i en stor og fin sportsbod ved inngangspartiet, og i innvendig bod i underetasjen.

Foto av bad, gang og loftstue i boligtype A

Foto av bad, gang og loftstue i boligtype A

Bekymringsfri parkering og bilfrie områder

Til hvert enkelt rekkehus medfølger to plasser i underjordisk p-anlegg, klargjort for elbillader. Dette gir større fleksibilitet for de som har behov for to biler. Kanskje pappa skal på jobb i Oslo og må levere minstemann i barnehagen på veien, mens mamma skal til tannlegen med eldstemann før han skal på skolen? Da er det godt med to biler som en ikke trenger å måke snø av om vinteren.

Mellom de fem rekkene med boliger blir det hyggelige gater og lekeplasser på feltet. I et bilfritt boligområde kan en senke skuldrene, og nye både stillhet og frisk luft rett utenfor døren. Her kan barna trygt leke sammen i gatene og de bilfrie fellesarealene.

Barna får nok av tumleplass i et trygt og bilfritt boligområde.

Barna får nok av tumleplass i et trygt og bilfritt boligområde.

I Nittedal er det kort vei til det gode liv

Nittedal byr faktisk på alt du trenger, og litt til. Nærhet til kollektivknutepunkt, kort reisetid til jobb, gåavstand til skole og dagligvare og servicetilbud gjør Nittedal til et attraktivt område for stadig flere som er på boligjakt. Det tar deg rundt en halvtime til Oslo, og ettermiddagene er enklere å organisere med alle typiske gjøremål langs din vei hjem – til Kruttverksporten.

Kruttverket og Kvernstua ligger rett ved Mo i Nittedal. Her ligger Mosenteret, et hyggelig kjøpesenter med 29 butikker, vinmonopol, helsetjenester, treningssenter, bakeri og kafeer. Nittedal sentrum for øvrig gir også tilgang til koselige spisesteder og varehus som Elkjøp og Maxbo.

Her er det turmuligheter like utenfor døren, barnevennlig og samtidig sentralt. Hele familien og alle aldre vil finne mye å holde på med. Lillomarka, Nordmarka, og Romeriksmarka byr på forfriskende badevann, fantastiske turstier, og tilgang til over 600 kilometer med oppkjørte løyper. Det går også flotte skiløyper i lysløypa, og Varingskollen Alpinsenter er ikke langt unna. Nittedal IL har et bredt idrettstilbud, og det finnes også et hestesenter like ved.

Med barn i hus, er Kruttverksporten et flott sted å bo. I tillegg til barnevennlig boligområde, er Nittedal et godt sted å vokse opp. Nærområdet har flere barnehager, og Rotnes skole og Nittedal ungdomsskole rundt en kilometer unna. Med sykkel er barna hjemme fra skolen på 5 minutter. Nittedal har også en videregående skole, Bjertnes. I kulturhuset Kulturverket Flammen kan familien kose seg med bygdekino og forestillinger, og barn og unge treffes på bibliotek, kulturskole eller ungdomslokalet.

Rett ovenfor Kruttverksporten bygges også et leilighetsprosjekt. Sammen med rekkehusene våre vil dette gi området et bredt spekter av boliger, og ikke minst hyggelige møter mellom mennesker i ulike livsfaser. Enten en møtes i naturen eller i sentrum, vil det være rom for mange nye bekjentskap og sosiale settinger for både voksne og barn.

Kruttverket i Nittedal, tidligere Nittedals krudtværk, byr på naturopplevelser og spennende historie. Fra boligfeltet Kruttverksporten kan du ta turen langs Ørfiskebekken, hvor du finner en rekke minner og spor etter Nittedal Kruttverk.

Nittedal Hestesenter tilbyr rideskole med trygg og god rideopplæring for både små og store hesteelskere.

Nittedal Hestesenter tilbyr rideskole med trygg og god rideopplæring for både små og store hesteelskere.

Boligene har svært familievennlig beliggenhet, og det er mange muligheter for lek og aktivitet i umiddelbar nærhet.

Boligene har svært familievennlig beliggenhet, og det er mange muligheter for lek og aktivitet i umiddelbar nærhet.

Kort gangavstand til Nittedal Sentrum, med flere store dagligvareforretninger (også ferskvare) og andre forretninger i og rundt kjøpesenteret; Mosenteret.

Kort gangavstand til Nittedal Sentrum, med flere store dagligvareforretninger (også ferskvare) og andre forretninger i og rundt kjøpesenteret; Mosenteret.

Når hverdagen skal nytes hjemme

Når du ønsker å koble av uten å forlate hjemmet, vil du sette pris på gode uterom. Med rekkehus får du i både pose og sekk; eller hage og terrasse. Her får du tre trivelige uteplasser hvor både sol og privatliv kan nytes. En privat hage på baksiden av huset, balkong i 1. etasje med utgang fra stuen, samt en deilig takterrasse. I boligtype A er det utgang til takterrassen fra TV-stuen i 2. etasje, og fra gang i 2. etasje i boligtype B. Her får du sol store deler av dagen med hage og veranda i en sørøstlig retning, samt ekstra solrik takterrasse mot nordvest.

Fordelene med en helt ny bolig

En nøkkelferdig bolig betyr at du får nøkkelen i hånda, og kan åpne døren til din nye bolig hvor alt er klart. Du kan flytte rett inn, uten å måtte tenke på maling, oppussing av bad eller vinduer som må skiftes. Gode muligheter for tilvalg gjør at du kan få det akkurat slik du ønsker i ditt nye hjem. Les mer om alle fordelene med en ny bolig her.

Illustrasjon av inngangsparti bygg K boligtype A

Både foran og bak hvert enkelt rekkehus finnes en egen hagedel, og overbygget inngangsparti med balkong over.

Foto av balkong i boligtype A

Ta kontakt 

Har du spørsmål eller ønsker prospekt og prisliste? Ta kontakt med vår prosjektselger Odd Arild Dahlum på tlf: 98 22 89 51 eller epost: odd.dahlum@i-bolig.no