Illustrasjon av grøntområde nedenfor trinn 2

Kruttverksporten

I et bilfritt boligområde med idyllisk beliggenhet kan du finne ditt hjem blant våre nye rekkehus i Kruttverksporten. Boligene vil være perfekt for de som ønsker å bo sentralt og med kort vei til Oslo, og samtidig komme hjem til et rolig og barnevennlig område. Her bygges 26 flotte rekkehus fordelt på fem rekker i bilfritt miljø. 2 p-plasser til hver bolig etableres i parkeringskjeller under tilstøtende blokkbebyggelse.

Bo sentralt på Rotnes i Nittedal

Disse familievennlige rekkehusene ligger flott til like ovenfor Mo Gård, og like nedenfor Kruttverket på Mo (Rotnes) i Nittedal. Rekkehusene vil være omkranset av idyllen både naturen og Ørfiskebekken utgjør i dette området. Her er det opparbeidet lekeplasser og fine grøntområder, og disse boligene vil være perfekt for de som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et naturskjønt boligområde. Du kan lese mer om prosjektet og området her.

Rekkehus med 4 soverom og 2 bad

På feltet er det bygget 2 ulike rekkehus over 3 plan på ca 121 kvm (boligtype A) og ca 133 kvm BRA (boligtype B), begge typer med 4 soverom og 2 bad, i tillegg leveres separat vaskerom i boligtype A. Det leveres 2 stuer i boligene i form av loftstue (boligtype A) eller kjellerstue (boligtype B), i tillegg til stue i 1. etasje. Boligene leveres med moderne kjøkkeninnredning fra Sigdal med komplett integrert hvitevarepakke; stekeovn i høyskap, kombi kjøl/frys, platetopp med induksjon, og oppvaskmaskin.

Boligene har vannbåren gulvvarme i sokkel- og 1. etasje, samt bad 2. etasje. 3 solrike uteplasser; egen hagedel fra sokkeletasjen, veranda fra stue/kjøkken i 1. etasje og takterrasse (over utebod) i 2. etasje. Hagedel foran og bak det enkelte rekkehus. I nærområdet vil du finne fine fellesområder med flere lekeplasser. Utgang til egen hagedel fra sokkel-etasje. Gangavstand til barnehager og skoler, skiløype/lysløype og busstopp (ekspressbuss til Oslo Bussterminal ca 30 min)

2 stk p-plasser til hver bolig

Hver bolig får p-plass i underjordisk p-anlegg klargjort for el-bil lader. 

Foto av kjøkken i boligtype A
Kort vei til Oslo og Lillestrøm sentrum

Nittedal byr på alt du trenger i hverdagen. Nærhet til tog og buss, kort reisetid til jobb og gåavstand til skole, dagligvare og servicetilbud. Det tar deg rundt 30 min til Oslo og litt over 20 min til Lillestrøm med bil, og ettermiddagene er enklere å organisere med alle typiske gjøremål på vei hjem. Boligene ligger i gangavstand fra Mosenteret, et hyggelig kjøpesenter med 29 butikker, vinmonopol, helsetjenester, treningssenter, bakeri og kafeer. Nittedal sentrum for øvrig gir også tilgang til koselige spisesteder og varehus som Elkjøp og Maxbo. 

Det tar deg ca. 10 minutter å gå bort til Nittedal Rådhus bussholdeplass med hyppige avganger til Oslo Bussterminal. I tillegg går det blant annet busser til Lørenskog sentrum, via Strømmen storsenter og AHUS, og Nittedal stasjon. Fra Nittedal togstasjon er det togavganger på strekningen mellom Gjøvik/Jaren og Oslo Sentralstasjon, og du er på Oslo S på ca 30 min. Det er kun en kort sykkeltur til stasjonsområdet.

Mer om Nittedal og Kruttverksporten

Les mer om prosjektet og området rundt.