Boligtomt på Råholt i Eidsvoll

 • Pris: 1 790 000,-
 • Omkostninger: 53 420,-
 • Tomt: 814 m²
 • BYA: 25%
 • Ingen byggeklausul
 • Skrånende tomt
 • Gnr 138 Bnr 313
Stor tomt midt i Råholt sentrum med gangavstand til alt! Denne tomten ligger i et barnevennlig, rolig og veletablert boligområde. Tomten ligger fint til med 2min å gå barnehage, 3min til barneskole, 8min til ungdomsskole, 5min til Amfi-shopping og dagligvare, 4min til bussholdeplass, og ca 10min til togstasjon.

Tomt for enebolig

Tomten er fradelt,  en noe skrånende tomt, hvor man står fritt til å bebygge etter gjeldende byggeregler. Reguleringsplan sier blant annet følgende: maksimal utnyttelsesgrad av tomten (BYA) 25%. Det kan oppføres i inntil 2 etasjer pluss kjeller med grunnmurshøyde på inntil 70 cm over terreng. Garasjer kan bare oppføres i 1 etasje med største grunnflate 50 m², mellom garasjen og veg skal det være plass til parkering av bil slik at garasjeporten kan åpnes uten å flytte bilen.

 Vi ber kjøper sette seg inn i vedleggshefte med tilhørende dokumenter. Vedleggshefte og informasjon om boligtyper mottar du ved henvendelse til selger.

Kort vei til Oslo og Lillestrøm

Med gode nærliggende transportforbindelser som tog tar det kun 30 minutter til Oslo S og kun 5 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Eidsvoll Verk. Toget kommer hver halvtime. Har du kontorer i Oslo eller liker å ta en bytur i ny og ne bruker du i mange tilfeller kortere tid fra Råholt enn Oslo sentrum. Tenk det! Skal du kjøre bil, er du på E6 i løpet av 6 minutter.

 • 5 min til OSL Gardermoen med tog
 • 19 min til Lillestrøm med tog
 • 30 min til Oslo med tog

Råholt og Eidsvoll

Råholt ligger med nærhet til mye flott natur, det er flere fine turstier å utforske i nærområdet, hvor du blant annet kan finne gapahuk og bålplass, og for sykkelentusiasten finnes det fine sykkelstier. Drar man litt lenger kan man finne lengre turer som for eksempel opp til Mistberget som ligger 663 meter over havet, og er et av de fineste utsiktspunktene på det indre Østlandet. Det er også kort vei til flere fine badeplasser.

Båtlivet i Eidsvoll er utbredt med nærhet til to av Norges største innsjøer - Mjøsa og Hurdalsjøen. Fra Sundet kan man kjøre båt opp Vorma og helt ut på Mjøsa. Kunne du tenke deg å kjøre båt på Hurdalsjøen, er Andelva Båtforening kun en kort kjøretur unna

Du får gangavstand til Råholt bad som har 25 meters basseng, stupetårn og klatrevegg, og for de minste er det et leke- og plaske-basseng med temperatur på 30 grader. Det er deilig velværebasseng, badstuer og boblebad ute og inne.

For de skiglade er Eidsvoll Verk stadion vest for Eidsvoll Verk, en god adresse. Her er det varierte løyper og lysløyper på 3 og 7,5km.

Det er også kort vei til historiske Eidsvollsbygningen, som ligger i et naturskjønt område og gir en rik opplevelse av norsk historie, kultur og natur. Her er det flotte muligheter for gåturer og utforskning av det omkringliggende landskapet, i tillegg til spisesteder og kafeer.

Et nytt tilskudd til nærområdet er klatresenteret Høyt Under Taket på Leto Hallen. Et innholdsrikt og unikt klatresenter som byr på klatreopplevelser for alle aldre og nivåer – helt uten krav til forkunnskaper. Perfekt for den som bare vil finne på noe gøy, eller den som ønsker å ta klatresporten til neste nivå.

På Råholt finner du også kafeer, restauranter og butikker, og på kjøpesenteret Amfi Eidsvoll finner du over 50 butikker. Det er også kort vei til Jessheim storsenter, med sine 137 butikker.

Mange fordeler ved å kjøpe tomt på Råholt

 • Trygghet - Fast pris - Ingen budrunder! God oppfølging under kjøpsprosessen
 • Sentrumsnært - Kun en kort spasertur til Råholt sentrum. Dagligvare i umiddelbar nærhet. Ca10 min å gå til toget
 • Barnevennlig - Gåavstand til skoler og barnehage. 
 • Reisevei - Tog: 5 min med tog til Gardermoen, 19 min til Lillestrøm og 30 min til Oslo. Bil: 18 min til Jessheim, 37 min med bil til Lillestrøm og 45 min til Oslo.
 • Muligheter - Du kan velge den boligleverandøren og boligen som aller best tilfredsstiller din livssituasjon
 • Fleksibilitet - Sett ditt preg på egen bolig ved å finne passende leveranse og romløsning fra din boligleverandør 

Ta kontakt for befaring

Det er mulig å befare tomten, men ta gjerne kontakt for befaring med selger som kan besvare eventuelle spørsmål.