Råholt - Meget lekker nyoppført enebolig i kjede m


  • Tærudvegen 110 E, 2070 Råholt
  • 4 490 000,-
  • BRA: 135 m²
  • P-rom: 105 m²
  • Soverom: 3

Kontakt selger

Sitter du inne med spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere, vi vil hjelpe deg.

KONTAKT SELGER

Neste visning

Torsdag 05. mars, kl. 18:00–18:45

1. etasje:
Vindfang, WC, bod/teknisk rom, kjøkken, stue med utgang til terrasse.

2. etasje:
3 soverom, innvendig bod/garderobe, bad/vaskerom, gang/trapp, takterrasse.
Nyoppført enebolig i kjede med garasje. Fasaden har et moderne uttrykk, med en vedlikeholdsvennlig kledning i MøreRoyal. Boligene leveres nøkkelferdig med blant annet garasje med hvit leddport, vest-vendt uteplass, hage opparbeidet med ferdigplen, romslig terrasse med levegg mellom boligene, samt takterrasse over garasje.

Fra garasjen har man også tilgang til en praktisk sportsbod som også har enkel tilgang til boligens bakside. Boligene har familievennlige og praktiske planløsninger. Fokus på det moderne, med åpne løsninger i 1. etasje, tidsriktige innredninger, samt store vindusflater som gir godt med lys og utsyn

Boligene blir levert med moderne installasjoner i form av balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme og sentralstøvsuger med uttak i hver etasje.

KJØKKEN/GARDEROBE
Moderne takhøy kjøkkeninnredning i hvit farge. Laminat benkeplate, kjøkkenhette, vask i rustfritt stål. Det medfølger integrert hvitevarer med oppvaskmaskin m/front, stekeovn i høyskap, samt platetopp med induksjon, samt kjøleskap.

BAD/WC
Boligen har et flott flislagt bad i 2 etasje med dushjørne med innsvingbare dører. Det er opplegg for vaskemaskin. I tillegg er det et toalett ved vindfang.

VENTILASJON/SENTRALSTØVSUGER
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregatet er plassert i sportsbod.

Det leveres sentralstøvsuger med uttak i hver etasje. Støvsuger plasseres i sportsbod.
TUR, FRILUFT OG FRITID
Fra Granhaugåsen er det lett adkomst til fine turområder sommer som vinter; Hurdalsjøen med småbåthavn, Eidsvoll Verk med gode skiløyper (inkl. lysløype), samt turløyper opp til bl.a. Mistberget (663 moh), for å nevne noe. Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen: Langton og Prestsand. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, og er tilrettelagt for bevegelseshemmede. I umiddelbar nærhet finner man Råholt bad, et topp moderne svømmeanlegg med flere basseng og vannaktiviteter. Det er også flere treningssenter i umiddelbar nærhet, bl.a Trento, Vida Fitness samt Puls Letohallen og Innersvingen på Dal. Det finnes flere spisesteder i området, blant annet på kjøpesenteret. Her finner du også bakeri og kaféer.

SKOLER OG BARNEHAGER
Det er en drøy kilometer til Råholt ungdomsskole, og et par kilometer til barnehager og Bønsmoen barneskole. Videregående skole finner man i Sundet i Eidsvoll sentrum, Jessheim og Nannestad.

SHOPPING
Gangavstand til AMFI Eidsvoll på Råholt, et topp moderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ble ferdigstilt i 2014. I nærheten ligger også Råholtgutua senter som inneholder både treningssenter og div. butikker. Det ligger flere matbutikker i nærområdet bl.a. Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Euro Pris ligger også sentralt til på Råholt, og om ikke lenge vil du også finne vinmonopol her. Sundet er kommunesenteret i Eidsvoll, og ligger ca 15 minutter fra Råholt. Her finner du butikker, vinmonopol, restauranter, samt kommuneadministrasjon.

KULTURTILBUD
Like i nærheten ligger Eidsvollsbygningen, som er et av Norges fremste nasjonalsymboler. Her kan du få omvisninger, gå en kultursti langs området eller besøke Kafé Standpunkt. I sommermånedene kan du ta turen langs Mjøsa med Skibladner, som er verdens eldste operative hjuldamper i rutegående trafikk. Den går mellom Eidsvoll og Lillehammer.

TRANSPORT
Du finner bussholdeplass i gangavstand fra boligen, og Eidsvoll Verk stasjon ligger under 2 kilometer fra feltet. Herfra er det hyppige togavganger til blant annet Gardermoen og Oslo. Med toget kommer du til Oslo lufthavn Gardermoen på 5 minutter, og på 30 minutter er du inne i Oslo sentrum. Her går togene hver halvtime.
Området består hovedsaklig av villa og småhusbebyggelse.
Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.
1.et: Bra: 55 kvm. P-rom: 53 kvm.. Terrasse på 29 kvm. Garasje på 18 kvm med tilhørende sportsbod på 6 kvm.
2.et: Bra: 55 kvm. P-rom: 52 kvm. Samt takterrasse på 24 kvm

Følgende rom inngår i primærareal:
Det er vannbåren gulvvarme i følgende rom: Vindfang, WC, bod, kjøkken, stue, samt bad i 2. etasje.
Tomtens grunnareal: 373 kvm. Tomten er pent opparbeidet med ferdigplen og støttemur.
Garasje. Samt biloppstillingsplasser på tomten.
Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
Faste kostnader er ikke medregnet da boligen er ubebodd.
Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
Hele boligen kan leies ut.
Ledninger/kabler/kummer/renovasjon og felles adkomst

På tomten(e) tilhørende dette delfelt kan det bli lagt eller plassert ledninger/kabler for strøm, TV/data m.v., og fordelings-/styringsskap eller andre installasjoner i den forbindelse, når dette er nødvendig som følge av reguleringsplan og/eller pålegg fra eller avtaler med offentlig myndighet, strømnett- eller teleoperatør m.v. og/eller for å betjene feltet eller deler av det. Skap og andre synlige installasjoner vil fortrinnsvis bli plassert ved veggrøft eller eiendomsgrense.

Det påhviler hver enkelt seksjonseier å utvise aktsomhet ved hagearbeider, beplantning og annet, slik at ikke kabeltraseer/kabler blir skadet. Ovenstående gjelder også for nettstasjon, elektriske skap/fordelingsskap for el/TV. Det gjøres spesielt oppmerksom på at utvendig strømskap og felles måleranlegg vil bli plassert frittstående og synlig på bygningens fasader. Enkelte tomter kan få synlige kummer til vann- og avløpsanlegg inne på tomten. Det leveres renovasjonsløsning i form av nedgravde molokker på feltet.

Servitutter/heftelser
De servituttene som i dag er tinglyst på eiendommen, medfølger ved salg. Grunnboksutskrift er innhentet og kan fås ved henvendelse til utbygger. Servitutter som ikke slettes følger eiendommen. Fra hovedbølet som eiendommen er fradelt fra, kan det være tinglyst servitutter som erklæringer/avtaler. Kjøper må akseptere at det på eiendommen tinglyses ytterligere servitutter/erklæringer dersom det kreves av offentlig myndighet, strømnett- eller teleoperatør m.v. (Slike servitutter kan være erklæringer eller avtaler som regulerer rett til og drift og vedlikehold av ledninger, installasjoner m.v.)
Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
Gnr. 128 Bnr. 249 i Eidsvoll kommune
Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
Eiendommen har mangel dersom kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt.
Ved forbrukerkjøp har eiendommen mangel dersom den ikke er i samsvar med offentligrettslige krav som er stilt i lov eller i medhold av lov, og som gjaldt for eiendommen på den tiden da avtalen ble inngått. Dette gjelder likevel ikke dersom forholdene viser at kjøper ikke bygde på selgers kunnskap og vurdering, eller ikke hadde rimelig grunn til å gjøre det.
Ved forbrukerkjøp har eiendommen også mangel dersom eiendommen og/eller tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selger.
Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtaleninngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

Nabolagsprofil


Bussholdeplass
0.3 km
Jernbanestasjon
1.6 km
Dagligvare
1.2 km
Skole
1.0 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 50 lokalkjente

Opplevd trygghet:
Veldig trygt
Naboskapet:
Godt vennskap
Kvalitet på skolene:
Veldig bra
Kvalitet på barnehagene:
Veldig bra
Trygghet der barna ferdes:
Trygge