GRANHAUGÅSEN - RÅHOLT - Leiligheter

2 LEDIG!

 • Granhaugåsen - Leiligheter, 2070 Råholt
 • Fra: 2 990 000,- Til: 3 072 000,-
 • BRA: 70 m²
 • Soverom: 2
 • Etasjer:
 • Garasje/P-plass
 • Balkong/terrasse
 • Kabel TV
 • Bredbånd

Boligvelger

 • Bolig
  So­ve­rom
  Etg
  P-rom
  BRA
  Total­pris
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig ledig
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig ledig
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • Bolig solgt
  Tot. omkostninger: 16 222,-
 • * Boliger merket med rødt er solgt

Hold meg oppdatert

Vi varsler deg når det skjer noe nytt i prosjektet!

HOLD MEG OPPDATERT

Bestill prospekt elektronisk

Bestill hjem, eller last ned digitalt prospekt.

BESTILL PROSPEKT

Neste visning

Ta kontakt for å avtale visning

Prosjektstatus

 • Prosjektplanlegging: 

  Arbeid med prosjektering, utforming og dialog med kommunen

 • Salgsstart: 

  Vi starter salget og det er mulig å sende inn kjøpetilbud på boligen du ønsker deg!

 • Byggestart: 

  Tømrerarbeider er i gang

 • Innredningsvalg: 

  Det blir kalt inn til møte hvor det er mulig å gjøre endringer eller tillegg i leveransen.

 • Ferdigstillelse: 

  Antatt ferdigstillelse bolig nr 1-4 og 9-12, 2. kvartal 2020. Bolig nr 5-8, 3. kvartal 2020. Du får ovetagelsesdato og kan overta nøkkelen. Velkommen hjem!

Nabolagsprofil


Bussholdeplass
0.4 km
Jernbanestasjon
1.8 km
Dagligvare
1.3 km
Skole
1.1 km

Hva sier naboene?

Nabolaget er vurdert av 51 lokalkjente

Opplevd trygghet:
Veldig trygt
Naboskapet:
Godt vennskap
Kvalitet på skolene:
Veldig bra
Kvalitet på barnehagene:
Veldig bra
Trygghet der barna ferdes:
Trygge
Granhaugåsen har en flott beliggenhet med naturen tett på, og kun 15 minutters gange til Råholt sentrum. Et helt nytt boligfelt opparbeidet med stier og lekeplasser. Feltet ligger i et rolig, trafikksikkert og barnevennlig område, og det er kort vei til fine turstier. Her er det gode solforhold, og beliggenheten med hensyn til offentlig kommunikasjon og nærservice er god.
Leilighetene har en smart og arealeffektiv planløsning. Du kommer inn i et flislagt vindfang med gulvvarme, og plass til garderobeskap. Fra vindfanget har du tilgang til et romslig flislagt bad med varme i gulv, moderne baderomsinnredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjdører, samt opplegg til vaskemaskin/ tørketrommel.

Videre kommer du inn til en romslig stue. Her har du plass til både et spisebord og sofagruppe. Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med lys og sørger for lyse og trivelige oppholdsrom. Veggene vil få en slett, ferdigmalt veggplate i en grå farge, som vil gi mer dybde i rommene. Veggplatene er produsert av Huntonit, godkjent av Astma og Allergiforbundet, og er lette å vedlikeholde. Gulvene får en moderne tre-stavs parkett i hvitlasert eik. Alle leilighetene får en åpen løsning mellom kjøkken og stue. På kjøkkenet finner du en flott moderne kjøkkenløsning med hvite glatte fronter, stekeovn i høyskap, omramming til kjøl/frys, platetopp med induksjon og integrert oppvaskmaskin. Vindu på kjøkken og dør ut til balkong/terrasse, bidrar til rikelig med lys.

Leiligheten får en koselig terrasse/balkong med overbygg, perfekt for å kunne sitte ute selv om det regner, og for å få litt skjerming for solen. I tillegg til terrasse får leilighetene i 1. etasje tildelt et grøntområde med eksklusiv bruksrett. Hageområdene blir fint opparbeidet med ferdigplen. Balkongene i 2. etasje får moderne rekkverk i glass.

Leilighetene har to soverom. Det minste soverommet er perfekt å bruke til for eksempel hobbyrom, gjesterom, kontor eller ekstra bodplass, dersom man kun trenger ett soverom.

I tillegg til de medfølgende leveranser av panelovner og varmekabler, så leveres boligen med anlegg for vannbåren oppvarming i leilighetens stue, kjøkken og gang. Vann-varme sentral plasseres i innvendig bod og veggmontert viftekonvektor plasseres i gang.
Fellesutgifter vil være avhengig av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. eierbrøk BRA. Fellesutgifter er stipulert fra ca. kr 2000,- pr. måned pr. bolig.
og inneholder;
* Felles forsikring på byggene og garasjeanlegg, vinter og sommer vedlikehold som snømåking og strøing på felles tomt, kabel-tv/Internett (FIBER), forretningsførsel, samt avsetning til fremtidig vedlikehold er inkludert.
* Endelig budsjett av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende general forsamling. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter,da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk.
Kjøpers rettigheter som medlem i et sameie følger av eierseksjonsloven (Lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 65) og vedtektene. Sameiet har pantesikkerhet i hver seksjon for ubetalte krav og forpliktelser ovenfor sameiet (legalpant, dvs. ikke tinglyst pant), i medhold av eierseksjonslovens § 31. Sameiet vil bli ledet av et styre som velges blandt eierne. Dette styret skal ivareta alle saker av felles interesse for sameierne. Kjøper kan ikke eie mer enn 2 seksjoner i et sameie.
Leiligheten leveres fri for pengeheftelser med unntak av panterett til fordel for sameiet i henhold til eierseksjonsloven § 25. Det er ingen fellesgjeld i prosjektet.
Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.
Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av avhendingslova. Selger kan velge å selge etter Bustadsoppføringslova.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
Selger tar forbehold om endringer i forhold til opplysninger gitt i salgsoppgaven og teknisk beskrivelse med hensyn til konstruksjon og materialvalg, fargevalg og arkitektoniske løsninger, herunder bl.a. mindre endringer av planløsninger. Det tas spesielt forbehold om endringer og justeringer som er hensiktsmessige og nødvendige for plassering av sjakter og kanaler, herunder innkassinger av kanaler/føringer som ikke er vist på tegningene. Eventuelle endringer skal ikke forringe kvaliteten på leiligheten.

Kjøper er forpliktet til å godta de endringer for leiligheten som måtte følge av eventuelle krav satt av kommune eller annen offentlig myndighet.

Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger og inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelbestilling, både fordi endringer vil kunne forekomme og fordi målestokkavvik vil kunne forekomme ved trykking/kopiering.

Om det blir nødvendig å gjennomføre vesentlige endringer ut over de forannevnte, plikter selger å varsle kjøper om endringene uten ugrunnet opphold.

Endringer i lov eller forskrift, nye offentligrettslige krav eller vedtak som regulerer forhold knyttet til selgers ytelse, er kjøpers ansvar med mindre selger ved avtaleinngåelse var kjent med, eller burde være kjent med endringene. Ev. økte kostnader dekkes av kjøper. Slike kostnader vil medføre en tilsvarende økning i det avtalte vederlaget for kjøper. Selger skal uten ugrunnet opphold varsle kjøper om endringene og de konsekvenser dette innebærer.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser og betingelser for alle usolgte enheter uten forutgående varsel til øvrige kjøpere. Videre tas forbehold om å leie ut usolgte enheter.
Aktiv Eiendomsmegling tilbyr gratis verdivurdering for kjøpere i prosjektet. Ta kontakt så kommer vi på en befaring. Sett inn kontaktinformasjon til megler.