ÅSGREINA I NANNESTAD / Til salgs

Ramstadåsen

4 150 000 - 4 250 000 kr

Ramstadåsen blir et solrikt tunområde med barnevennlig beliggenhet og nærhet til skogen.

Interessert i prosjektet?

Meld din interesse

Ramstadåsen i Nannestad

Her skal vi bygge 12 stk halvpart tomannsboliger, fordelt på 2 byggetrinn. Boligene vil alle få et moderne og funkisinspirert uttrykk i 2 farger, som gjør feltet spennende og tidsriktig. Vi har valgt å legge vekt på barnevennlighet med lekeplass og et romslig grøntområde i midten av boligene, samt at man får eksklusiv hagedel utenfor sin egen terrasse. Her har du kort vei til både Åsgreina barnehage som nærmeste nabo, og en trafikksikker adkomst til Kringler Slattum barneskole.

Tomannsboliger

Boligene er på 110kvm BRA over 2 plan og inneholder hele 3 soverom, walk-in garderobe, eget vaskerom/bad, bad med mulighet for badekar, moderne kjøkken med halvøy, stue med utgang til solrik terrasse, samt 2 boder. Det blir parkering i carport, samt gjesteparkering på området. 

Felles for boligene er at de leveres med en god og tidsriktig boligstandard, samt at man vil få mulighet til å sette sitt eget preg på boligen. Dette vil skje i form av et nøye utvalgt tilvalgsprogram, satt sammen av i-Bolig og våre leverandører.

Boligtyper i dette prosjektet

RAMSTADÅSEN - ÅSGREINA I NANNESTAD - Tomannsboliger

Ramstaddammen 3, Åsgreina

RAMSTADÅSEN - ÅSGREINA I NANNESTAD - Tomannsboliger


4 150 000 kr - 4 250 000 kr
BRA: 110 m²  – 3 soverom