Stenshoel

Stenshoel

Rekkehus med plass til hele familien.

Det nye boligfeltet ligger i et etablert boligområde på Minnesund. Området består for det meste av eneboliger og tomannsboliger. Boligene får gode lys og solforhold. Kort vei til barnehage, barneskole. Her har du et rikt utvalg av turmuligheter, på sommerstid og vinterstid. Bade og fiskemuligheter har du i Mjøsa og ved Vorma.

I sentrum av Minnesund gjør du enkelt dagligvarehandelen på Kiwi. Eidsvoll sentrum, Sundet, er et koselig lite sentrum og byr på flere kjente dagligvarekjeder, samt et godt utvalg av butikker. Her finner du også legesenter og helsestasjon.

Du har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste bussholdeplass er ved Trondheimsvegen og ligger ca. 500m fra boligen. Det går ekspressbusser til og fra Minnesund. Man har i tillegg skolebussordning til Langset barneskole og til Vilberg ungdomsskole på Eidsvoll. Råholt ligger bare en kort kjøretur unna og byr på de fleste servicetilbud. Her finner du et nyere Amfi senter som rommer ca. 50 butikker og caféer. Her finner du også en nyere svømmehall som byr på mye gøy for både voksne og barn.

3(4) soverom, moderne kjøkken, gjestetoalett, vannbåren gulvvarme, hage og terrasse!

Rekkehusene har en arealeffektiv planløsning over 2 etasjer. Det er vannbåren gulvvarme i 1. etasje, som vil gi en god varme i hele boligen. Badet i 2. etasje får også varme i gulv, i form av vannbåren gulvvarme.

Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse med levegg mellom boligene. I tillegg får du egen privat hage, samt tilgang til felles grøntområde og lekeplass. Hagen leveres tilsådd. Det er også mulighet for en fin uteplass ved inngangspartiet - her kan morgenkaffen nytes!

Det er en åpen løsning mellom kjøkken og stue, med god plass til spisestue, stuemøblement og tv-krok. Stueløsningen har store vindusflater som sørger for lyse og trivelige oppholdsrom. Veggene vil få en slett, ferdigmalt veggplate i en grå farge, som vil gi mer dybde i rommene. Veggplatene er produsert av Huntonit, godkjent av Astma og Allergiforbundet, og er lette å vedlikeholde. Gulvene får en moderne tre-stavs parkett i hvitglasert eik.

I 2. etasje finner du bad/vaskerom, gang/trapp, 3 soverom, og egen loftstue som det er mulig å gjøre om til ekstra soverom. Badet har hvite baderomsplater fra Fibo på vegg, gulv med varme og våtromsbelegg i grå farge, opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, samt en moderne baderomsinnredning, vegghengt toalett og innfellbare dusjvegger.